Διαμονή

Άνετα δωμάτια

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Είκοσι δύο διαφορετικά διακοσμημένα δωμάτια. Επτά διαφορετικοί τύποι δωματίων προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Εγκάρδια υποδοχή και μια αίσθηση “εξοικείωσης” με αυτό που μένει αξέχαστο: ανέμελη διαμονή. Ακόμη ψάχνετε για ξενοδοχείο στην Αθήνα

Superior δίκλινο δωμάτιο

Το Superior Δίκλινο δωμάτιο είναι 16τ.μ. και διαθέτει διπλό κρεβάτι. Αυτό το δωμάτιο προσφέρει πλήρη θέα στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα.

  • Ιδιωτικό μπάνιο
  • 1 διπλό κρεβάτι
  • Μπαλκόνι με θέα στην Ακρόπολη
Τιμή ανά διανυκτέρευση

€120

Standard δίκλινο δωμάτιο με διπλό ή δύο κρεβάτια

Το Standard Δίκλινο δωμάτιο είναι 10τ.μ. με θέα στον μητροπολιτικό καθεδρικό ναό της Αθήνας. Οι ψηλότεροι όροφοι έχουν θέα στην Ακρόπολη.

  • Ιδιωτικό μπάνιο
  • Ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια
  • Μπαλκόνι
Τιμή ανά διανυκτέρευση

€100

Οικονομικό δωμάτιο

Το Οικονομικό Δίκλινο δωμάτιο είναι 12τ.μ. βρίσκεται στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου βλέπει σε πεζόδρομο και δεν διαθέτει μπαλκόνι.

  • Ιδιωτικό μπάνιο
  • 1 διπλό κρεβάτι
  • Παράθυρο
Τιμή ανά διανυκτέρευση

€80

Panorama Οικογενειακό δωμάτιο

Το Panorama οικογενειακό δωμάτιο βρίσκεται στον 5o όροφο και είναι 22τ.μ. και διαθέτει 2 διπλά κρεβάτια, ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και ιδιωτική βεράντα 20τ.μ. με καθιστικό και 2 ξαπλώστρες που απολαμβάνουν πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα.

Τιμή ανά διανυκτέρευση

€160

Panorama Τρίκλινο δωμάτιο

Panorama Τρίκλινο δωμάτιο 14τ.μ.  με 1 διπλό και 1 μονό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι 10τ.μ. με καθιστικό, το οποίο απολαμβάνει πλήρη πανοραμική θέα της Ακρόπολης και του Παρθενώνα.

Τιμή ανά διανυκτέρευση

€150

Οικογενειακό δωμάτιο

Το οικογενειακό δωμάτιο είναι 16τ.μ.²) και διαθέτει 2 διπλά κρεβάτια & μικρό μπαλκόνι με θέα στην πλατεία Μητροπόλεως και τον Μητροπολιτικό Καθεδρικό ναό της Αθήνας

Τιμή ανά διανυκτέρευση

€140

Τρίκλινο δωμάτιο

Το Τρίκλινο δωμάτιο είναι 14τ.μ. και διαθέτει 3 μονά κρεβάτια. Με θέα στον πεζόδρομο και το wine bar, οι ψηλότεροι όροφοι έχουν θέα στην Ακρόπολη. Τα τρίκλινα δωμάτια προσφέρουν ένα μικρό γωνιακό μπαλκόνι.

Τιμή ανά διανυκτέρευση

€120

Επισκεφτείτε την Αθήνα με στυλ

Έχουμε κενές θέσεις!

Απολαύστε τη διαμονή σας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, την παλαιότερη γειτονιά της πλάκας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία.