Τοποθεσία

Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα και αναζητήστε τη! Το ξενοδοχείο Μητρόπολις βρίσκεται στην άκρη της Ακρόπολης, στη γραφική γειτονιά της πλάκας – την παλαιότερη και την πιο ιστορική συνοικία της Αθήνας. Μόνο λίγα μέτρα απόσταση από τον Παρθενώνα, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και την πλατεία Συντάγματος, με άμεση πρόσβαση σε όλες τις δημόσιες συγκοινωνίες, το ξενοδοχείο Μητρόπολης μπορεί να είναι το μέρος όπου “κάθε ταξιδιώτης επιστρέφει” για χαλάρωση.

Επιλέξτε ανάμεσα στα 22 δωμάτια και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, απολαμβάνοντας τη διαμονή σας σε ένα φιλόξενο και σύγχρονο περιβάλλον. Στο τέλος μιας ενεργής ημέρας μπορείτε πάντα να χαλαρώσετε με ένα δροσερό ποτό στον roof garden που προσφέρει μαγευτική θέα στην Ακρόπολη. Δείτε τα κοντινά ορόσημα της Αθήνας όπως η Ακρόπολη, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, η πλατεία Συντάγματος (Ελληνικό Κοινοβούλιο) και πολλά άλλα.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ξενοδοχείο Μητρόπολις από το λιμάνι, το αεροδρόμιο και το σιδηροδρομικό σταθμό είναι πραγματικά εύκολο και υπάρχουν πολλές δημόσιες και ιδιωτικές μεταφορές για να διαλέξετε. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μάθετε περισσότερα..

 

Διεύθυνση

Οδός Μητροπόλεως 46, πλάκα

Τηλέφωνο

+30 210 321 7469

+30 210 321 7871

Φαξ

+30 210 321 7871

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Info@hotelmetropolis.gr

Κατεύθυνση από/προς το αεροδρόμιο

Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας παρέχει εύκολη πρόσβαση Οι επισκέπτες που καταφθάνουν ή αναχωρούν από το ξενοδοχείο Μητρόπολις. Υπάρχουν τρεις επιλογές για να διαλέξετε!

Κατεύθυνση από/προς το λιμάνι του Πειραιά

Το λιμάνι Πειραιώς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και παρέχει εύκολη πρόσβαση Οι επισκέπτες που φθάνουν ή αναχωρούν από το ξενοδοχείο Μητρόπολις. Υπάρχουν δύο επιλογές για να διαλέξετε!

Χρειάζεστε οδηγίες από διαφορετική τοποθεσία;

Επισκεφτείτε την Αθήνα με στυλ

Έχουμε κενές θέσεις!

Απολαύστε τη διαμονή σας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, την παλαιότερη γειτονιά της πλάκας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία.